I FOLLOW

Sabtu, 3 Mac 2012

Kotak Tisu Felt

Salam Sejahtera kepada semua rakan-rakan penunggu setia.

Memula nak mintak maaf agak kelewatan sgt untuk edisi

2012. Bukan xnak mengarang tp sajer kumpol banyak2

coz senang korang baca kan.

Edisi pembuka tirai kita ialah Kotak Tisu Felt or Bekas Kotak

Tisu Felt or what ever sesuai dengan lidah korang


menyebutnyer. Kotak tisu nie tema "Moo".


So memang kenalah sgt hitam dan putih.


Design ini menggunakan tampal serta jahitan.


Sesiapa yang berminat nak order di persilakan kerana


anda akan mendapat kotak tisu percuma dari saya.







Domo Mengamuk!!!

Domo oh domo. Kali ini domo mengamuk dengan teruknya. Sakit jugak jari jemari ini.

Aduhhai. Domo ini ada 5 warna yang berlainan tetapi setiap domo mempunyai "bell".

Jadi nama yg sesuai untuk domo mengamuk ini ialah

"Domo wth keychain plus bell"(ok lah tu kan)




Semoga korang puas untuk tatapan ini seperti biasa selamat mengira.

 Anda Berminat Nak order ? hubungi saya...